Overzicht raadplegingen

Ochtend Namiddag & Avond
Maandag Op afspraak Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak
Mijn excuses als er door een dringend huisbezoek, wat vertraging op het schema zit. Ik doe mijn best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Online afspraak maken

Telefonische afspraak maken

03 744 11 87

Afspraak maken als vertegenwoordiger

Huisartsentekort

Zoals jullie allemaal vermoedelijk reeds gehoord hebben, ontstaat er in Vlaanderen een tekort aan huisartsen. Ook onze gemeente ontsnapt niet aan deze tendens. Tot nu toe heb ik als solo arts hier nog nooit een probleem van gemaakt. De realiteit dwingt me spijtig genoeg een en ander te veranderen binnen de praktijk. Dit heeft als gevolg dat ik momenteel geen nieuwe patiënten kan aannemen binnen mijn praktijk. Ik onderneem deze stap omdat het volslagen zinloos is nog nieuwe mensen aan te nemen , wetende dat ik niet de tijd heb om hiervoor ook goede zorgen te voorzien. Ik hoop samen met jullie dat deze situatie in de nabije toekomst anders wordt.

Extra info

Elke dag worden extra afspraakuren online vrijgegeven. Ik raad u steeds aan om de dag zelf nog even de website te bekijken. Zijn er geen online afspraken meer beschikbaar en heeft u een dringend probleem, kunt u best telefonisch contact opnemen zodat er navraag kan gedaan worden bij de dokter.
Indien u uw afspraak bij de huisarts niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijks te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.
Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.